14.12.2020 Pizzavaalijoulukokous

Poikkeuksellinen vuosi alkaa olla lopuillaan ja onkin tullut aika valita toimijat vuodelle 2021. Ammattiainekerho Linkki ry:n vaalikokous järjestetään 14.12.2020 osoitteessa Jämeräntaival 11 A-B (BESTin kerhohuone) kello 18.00 alkaen. 

 

Pizzakaljasitsien ja pikkujoulujen peruuntuessa tämän vuoden vaalikokous vietetään pienellä twistillä! Kaikille kokoukseen osallistuville Linkin jäsenille tilataan kotiin kokousevääksi pizzaa (sponsoroimassa RIL) ja kokouksen jälkeen on luvassa hieman etäohjelmaa. Ilmoittaudu jo ennakkoon: 
https://forms.gle/hXuketz4DuJe4eA56

Huomaa, että pizzan saadaksesi täytyy sinun olla aktiivisena kokouksessa, pizzat tilataan vain Zoomissa paikalla olijoille!

 

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Zoomin kautta, ja vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen suosittelemme erittäin vahvasti etäosallistumista, ellei pakottavia syitä saapua paikan päälle ole. Zoom-kokoukseen pääsee liittymään 17.30 alkaen, olethan linjoilla ajoissa ennen kuutta! 

 

Zoom-linkki:

https://aalto.zoom.us/j/69923668962

Mahdollisessa äänestystilanteessa äänestys suoritetaan DirectPoll-järjestelmällä, johon on pääsy vain kokouksen osallistuvilla varsinaisilla jäsenillä omalla henkilökohtaisella tunnuksellaan.

Äänestyslinkki:

http://etc.ch/yzgQ

 

Halukkuutensa Linkin hallitukseen tai toimihenkilöksi voi ilmaista vaalikokouksessa tai jo ennakkoon alta löytyvän lomakkeen kautta:

https://forms.gle/WV5G3c8VAHrrQpKH9

 

Hallitukseen valitaan puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä 1-5 hallituksen jäsentä, joiden roolit valitaan myöhemmin. Mikäli hallituksessa toimiminen kiinnostaa ja mieleen herää lisäkysymyksiä, voi tämän vuoden hallitukseen kernaasti olla yhteydessä! Hallitus tulee myös esittäytymään lyhyesti Linkin Instagram-tilillä @Linkki_ry.

Yhdistyksen kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus kaikilla yhdistyksen jäsenillä ja äänioikeus varsinaisilla jäsenillä siten, että jokaisella on yksi ääni. Valtakirjalla ei voi äänestää. Kokouksen päätöksellä voidaan myös yhdistykseen kuulumattomalle henkilölle myöntää läsnäolo- sekä puheoikeus. Tarkistathan jäsenyytesi ennen kokousta rahastonhoitajaltamme Janilta, jos et ole asiasta varma.

Nähdään siis (virtuaalisesti) vaalikokouksessa! Esityslista ja kokouskutsu toimitetaan jäsenille myös sähköpostitse.

 

Ennakkoon hakeneet:

Huom! Lista päivittyy pienellä viiveellä.

<< Palaa edelliselle sivulle

Kiitämme toimintamme tukemisesta:

RILA-InsinööritCivilpointDestiaFinnmap InfraFlouLineaProxionAFRYRambollSitowiseSwecoWeladoWSP