Linkin vuosikokous ja Sitowise-etäXQ

Linkin vuosikokous ja sen yhteydessä oleva Sitowise-XQ järjestetään jälleen!

Zoom-linkki excursiolle ja vuosikokoukselle: https://aalto.zoom.us/j/61105909093

Excursio

Excursio on tänä vuonna interaktiivinen Zoom-excursio, jolla Sitowise esittelee projektejaan, kuten Kruunusiltoja. Excursio sisältää myös suunnittelutehtäviä breakout roomeissa. Sitowise ja Linkki tarjoavat excursion loppupuolella kaikille aktiivisesti osallistuneille 20 €:n Wolt-lahjakortit. Excursio järjestetään 24.3. klo 16.00-18.00, ja paikkoja on 30. Ilmoittautuminen alkaa 17.3. klo 17.00 ja päättyy 23.3. klo 17.

Vuosikokous

Vuosikokous järjestetään klo 18.00 alkaen saman Zoom-linkin takana kuin ekskursiokin. Kokouksen lakisääteinen sijainti on Maanmittarikillan kiltahuone osoitteessa Otakaari 4, mutta kaikkia kokoukseen osallistuvia kehotetaan osallistumaan Zoomin kautta koronatilanteen vuoksi.

Yhdistyksen kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus kaikilla yhdistyksen jäsenillä ja äänioikeus varsinaisilla jäsenillä siten että jokaisella on yksi ääni. Valtakirjalla ei voi äänestää. Kokouksen päätöksellä voidaan myös yhdistykseen kuulumattomalle henkilölle myöntää läsnäolo- sekä puheoikeus. Mikäli asia mietityttää, voi jäsenyytensä tarkistaa rahastonhoitaja Joona Aspegrenin kautta (joona.aspegren(a)aalto.fi).

Kokouskutsu ja esityslista lähetetään jäsenille sähköpostitse.

 

MITÄ: Excuilua, vuosikokoustamista ja hyvää ruokaa!

MISSÄ: Siellä missä sinäkin

MILLOIN: 24.3. Klo 16.00 -> (vuosikokous 18.00 ->)

MIKSI: Koska excut ja ratikkasillat on kivoja!

ILMO: Tällä sivulla 17.3. klo 17.00

Huom! Ilmoittautuminen koskee vain excursiota. Vuosikokoukseen on vapaa pääsy. Excursiolle voi osallistua ilman että osallistuu vuosikokoukseen, ja vuosikokoukseen voi osallistua ilman että osallistuu excursiolle.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1039209466569790

Ilmoittautumisen alkuun aikaa:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sulkeutunut.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että luovuttamiasi tietoja käsitellään tapahtumaan liittyvissä asioissa ja että nimesi voidaan julkaista tällä sivulla. Luovuttamiasi tietoja käsiteellään vain tapahtumaan liittyen ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.