Linkin PikkuVaaliJouluKokous 2021

Linkin perinteinen PikkuVaaliJouluKokous palaa vuoden tauon jälkeen! Tervetuloa Heinävaaran saunalle Leppävaaraan 7.12. kello 18 eteenpäin nauttimaan pikkujoulutarjoiluista ja virvokkeista, saunasta ja hyvästä seurasta sekä äänestämään siitä, ketkä pääsevät Linkin seuraavaan hallitukseen! Ilta jatkuu pikkujoulujen, vaalien ja saunomisen jälkeen erillisessä jatkopaikassa. Jos Linkin toiminta kiinnostaa enemmänkin, niin voit myös tällä sivulla asettua ennakkoon ehdolle Linkin hallitukseen ensi vuodeksi! Ehdolle asettuminen onnistuu myös kokouksessa. Paikalle voi ja kannattaa tulla myös vain saunomaan ja viettämään hyvää iltaa. 🙂

Huomioi myös, että itse tapahtumaan tarjoilujen mitoittamiseksi on vapaaehtoinen ilmoittautuminen tällä sivulla, jolla varmistetaan tarjoiluiden riittävyys.

Hallitukseen valitaan puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä 1-5 hallituksen jäsentä, joiden roolit valitaan myöhemmin. Lisäksi hallitus on päättänyt, että vaaleissa valitaan kaksi (2) ulkoexcuvastaavaa uuteen Ulkoexcutoimikuntaan, jonka tavoitteena on ensi vuoden aikana järjestää Linkin ulkomaan excursio.

Huomioithan, että Linkin jäsenyys on edellytys vaaleissa äänestämiseen. Tarkistathan jäsenyytesi ennen kokousta rahastonhoitajaltamme Joonalta (Tg: @triljoona), jos et ole asiasta varma. Mikäli hallituksessa toimiminen kiinnostaa ja mieleen herää lisäkysymyksiä, voi tämän vuoden hallitukseen kernaasti olla yhteydessä! Hallitus tulee myös esittäytymään lyhyesti Linkin Instagram-tilillä @Linkki_ry. Esityslista ja kokouskutsu toimitetaan jäsenille myös sähköpostitse.

MITÄ: Linkin PikkuVaaliJouluKokous

MISSÄ: Leppävaaran Heinävaaran saunalla, Rummunlyöjänkatu 3

MILLOIN: 7.12. klo 18-21, jatkot 21 ->

MIKSI: Koska pikkujoulut! <3  Ja tietty vaalitkin 😀

DC: Pikkujouluinen

ILMO: Ehdokasasettelu tällä sivulla 17.11. – 7.12.

Osallistun PikkuVaaliJouluKokoukseen/I will participate at the event

Haku hallitukseen tai toimihenkilöksi/Applying to the board or an official

Lomake on sulkeutunut. Onnea vaaleihin!

Ilmoittautuneet

Nimi/NameHaen hallitukseen/BoardHaen toimihenkilöksi/The officials
Sohvi Reitmaa
  • Hallituksen jäsen/Member of the board
Juno Suvijoki
  • Hallituksen jäsen/Member of the board
Matias Säämäki
  • Ulkoexcuvastaava/External excursion coordinator
Joona Aspegren
  • Ulkoexcuvastaava/External excursion coordinator
Aino Lahnalampi
  • Hallituksen jäsen/Member of the board
Elli Happonen
  • Sihteeri/Secretary
Ilmari Pyykkö
  • Puheenjohtaja/Chair
Nimi/NameHaen hallitukseen/BoardHaen toimihenkilöksi/The officials