Sweco-excursio // Sweco excursion

[English below]

On aika polkaista käyntiin excusyksy Swecon excun kautta! Excu järjestetään Swecon toimistolla Helsingin Ilmalassa perjantaina 16.9. klo 16 alkaen osoitteessa Ilmalanportti 2. Linkin jäsenten lisäksi exculle mukaan on kutsuttu MKR:n ja ROPOn jäsenet, mikä olisi sen parempi kuin poikkitieteellinen excu!

Exculla päästään tutustumaan Swecon Infra ja Liikenne -toimialaan, joka pitää sisällään mm. liikenne-, rata-, silta- ja geosuunnittelun palveluita. “Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 18 000 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.”

Ohjelmassa on projektien ja uramahdollisuuksien esittelyä Swecolla sekä pulmien ratkaisua ryhmissä, minkä jälkeen ilta jatkuu ruoan ja vapaan hengailun merkeissä.

Paikkoja on 30:lle ensimmäiselle, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokohtaisia kiintiöitä ei siis ole. Ilmoittautuminen alkaa 31.8. klo 11.30 ja päättyy 11.9. klo 18.00.

Tervetuloa mukaan!

MITÄ: Sweco-excu!
MISSÄ: Swecon toimistolla Ilmalassa, Ilmalanportti 2
MILLOIN: 16.9.2022 klo 16 eteenpäin
MIKSI: Koska Sweco, poikkitieteellisyys ja excusyksyn aloitus!
ILMO: Aukeaa 31.8. klo 11.30 ja päättyy 11.9. klo 18.00.

//

It is time to kick start the fall of excursion with an excursion to Sweco! Excursion is held at Sweco’s office in Ilmala, Helsinki, on a Friday on 16.9. from 16.00 onwards. In addition to Linkki’s members also MKR and ROPO members are invited and welcome, what would be better than a multidisciplinary excursion!

Excursion lets you get to know Sweco’s Infrastrucure and Traffic service area that includes services like transport and traffic, track and tramways, bridges and engineering structures, geotechnical engineering and many more!  “Sweco plans and designs the sustainable communities and cities of the future. Together with our clients and the collective knowledge of our 18,000 architects, engineers and other specialists, we co-create solutions to address urbanisation, capture the power of digitalisation, and make our societies more sustainable.”

The evening includes a presentation of Sweco’s projects and career opportunities and solving some problems in groups, after which the evening continues with food and hanging out.

There are places for the fastest 30! The places are filles in order of registration, there are no club-specific quotas. The registration starts on 31.8. at 11.30 and closes on 11.9. at 18.00.

Welcome aboard!

WHAT: Sweco excursion!
WHERE: At Swecos office in Ilmala, Ilmalanportti 2
WHEN: 16.9.2022 from 16.00 onwards
WHY: Because of Sweco, multidisciplinary excursion and the first excu of the fall!
REGISTRATION: Starts on 31.8. at 11.30 and closes on 11.9. at 18.00.

Ilmoittautuneet

Nimi / NameKerhojäsenyys / Club membership
Juuso EskelinMKR ry
Nikolay KrupenLinkki ry
Johannes KoskenrantaMKR ry
Maria RomoROPO ry
Bilal BaijuLinkki ry
Terho NissiläLinkki ry
Joni PihlajaniemiLinkki ry
Matias SäämäkiLinkki ry
Alejandro Piñón RodríguezLinkki ry
Nuthanon KittiwatanachodROPO ry
Lauri HeinonenROPO ry
Emmi VieiraLinkki ry
Joona HyttiLinkki ry
Tariq Ullah TariqMKR ry
Juuso TaskinenLinkki ry
Pyry RuusunenLinkki ry
Sohvi ReitmaaLinkki ry
Peppi SundellLinkki ry
Manish YakamiMKR ry
Kiran LuitelMKR ry
Mounzer AwadLinkki ry
Scherer IsabeoLinkki ry
Ilmari PyykköLinkki ry
Bhupendra BasnetMKR ry
Valtteri LammassaariLinkki ry
Miro KöykkäROPO ry
Samu HasegawaROPO ry
Henrik SiltariROPO ry
Hans PihlajamäkiROPO ry
Niklas RoininenROPO ry
Nimi / NameKerhojäsenyys / Club membership


Varasijalla

Nimi / NameKerhojäsenyys / Club membership

No entries match your request.

Nimi / NameKerhojäsenyys / Club membership

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että luovuttamiasi tietoja käsitellään tapahtumaan liittyvissä asioissa ja että nimesi voidaan julkaista tällä sivulla. Luovuttamiasi tietoja käsiteellään vain tapahtumaan liittyen ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.