Linkin ulkoexcursio 2023

Linkin ulkoexcu toteutuu jälleen! Matka liikenteellisesti kutkuttavien kaupunkisuunnittelukohteiden sekä ennalta-arvaamattomien yllätysten äärelle alkaa varhain keskiviikkoaamuna 20.9. ja päättyy maanantaina 25.9. puoliltapäivin. Matka sisältää monikollisen määrän kielialueita, kulkuneuvoja ja kävelykatuja sekä tutustumista niin ammatillisesti kuin esteettisesti kiinnostaviin kohteisiin. Ympäristösyistä matka tulee sisältämään vain yhden lennon.

Matkan omavastuu tulee asettumaan välille 270-350 €. Ilmoittautuminen avautuu 31.5. klo 17.30 ja sulkeutuu 9.6. Ensimmäinen 150 €:n maksuosuus tulee maksaa 30.6., toinen osuus (jonka suuruus tarkentuu) 15.8.. Matkalle mahtuu mukaan enimmillään 16 ilmoittautunutta. Tervetulleita ovat kaikki luovasta kaupunki- ja liikennesuunnittelusta, nurmiradoista ja viinilaaduista kiinnostuneet Linkin jäsenet!

Tiedustelut: Anton Partanen @ajp_anton ja Väinö Jalkanen @jalkanen

  • Matka on tarkoitettu Ammattiainekerho Linkki ry:n varsinaisille jäsenille. Jos olet epävarma jäsenyydestäsi, voit olla yhteydessä Linkin rahastonhoitajaan (Samu Hasegawa, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi).
  • Matka maksetaan kahdessa osassa. Ensimmäisen 150€ suuruisen maksun eräpäivä on 30.6.2023, ja toisen erän eräpäivä on 15.8.2023.
  • Ilmoittautumista voi muokata ja perua ilmoittautumisen loppumiseen (9.6.2023) saakka olemalla yhteydessä matkanjärjestäjiin.
  • Ilmoittautumisen päätyttyä ilmoittautuminen osallistumismaksuineen muuttuvat sitoviksi. Tämän jälkeen osallistuja voidaan vapauttaa osallistumismaksusta (poislukien lentoliput ja muut kulut joihin ei voida tehdä nimenmuutosta) vain mikäli hän löytää itselleen korvaajan. Mikäli korvaajaa ei löydetä, voidaan osallistujalta veloittaa kulut niistä matkan kustannuksista joita ei voida enää peruuttaa. Lentolippujen osalta nimenmuutoksia ei ole mahdollista tehdä eikä lippuja peruuttaa.
  • Huolehdithan että sinulla on voimassaoleva kansainvälinen opiskelijakortti (ISIC). Esim. Frankin kautta digitaalisen ISIC-kortin saa hankittua hintaan 4€.

Ilmoittautuneet / Registrants

FirstLastLempikulkuneuvo ulkomailla/Favorite vehicle abroad
SamuHasegawaJuna nopea semmonen
JoonaAspegrenSilja Serenade
PyryRuusunenneliveto
VilleKukkonenVene
MatiasSäämäkiRiksa
JaniJärviluotoMonorail
EmmiVieiraMonorail
OlliHarjuAuto
IlmariPeltonenRatikka
Kare Johan VisuriJohanJuna
TerhoNissiläRaitiovaunu
EmmaAaltoRaitiovaunu
AinoLahnalampi🦶
JoelLeppänenHuvijahti
IdaKettuojaRaitiovaunu
JuhoPyykköSchwebebahn
FirstLastLempikulkuneuvo ulkomailla/Favorite vehicle abroad


Varasijalla / In queue

FirstLastLempikulkuneuvo ulkomailla/Favorite vehicle abroad
MaiMultimäkiJuna
FirstLastLempikulkuneuvo ulkomailla/Favorite vehicle abroad