Väylät & Liikenne 2023

This event is held in Finnish, sorry for the inconvenience.

Viiden vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen paikan päälle edustamaan Linkki ry:tä Väylät & Liikenne -päiville Hämeenlinnan Verkatehtaalle! Linkki suuntaa kohti Hämeenlinnaa 22.-23.3.2023. Upeiden sponsoriemme ansiosta matkaan kuuluu seminaaritapahtumaan osallistumisen lisäksi yöpyminen hostellissa jaetuissa huoneissa. Tapahtumaan sisältyy ohjelman mukaisesti kahvit ja lounaat, muut ruokailut ovat omakustanteisia. Lisäksi matkat Hämeenlinnaan ja takaisin ovat omakustanteiset.

Väylät & Liikenne-päivät ovat liikennealan toimijoiden tapahtuma, jossa voi tutustua näyttelyssä eri toimijoiden standeihin ja seurata luentosaleissa pyöriviä mielenkiintoisia luentoja eri toimijoiden edustajilta. Väylät & Liikenne-päiviin, tarkempaan ohjelmaan ja puhujiin voi tutustua tarkemmin täällä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 3.3. klo 12:30 ja sulkeutuu 6.3. klo 16:59. Mukaan mahtuu 6 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen on sitova. Meitä lähtee yhteensä 10 (4 hallituslaista työskentelee osan ajasta tapahtumassa). Ilmoittautujat lisätään heti Telegram-ryhmään, jossa kerrotaan enemmän tietoja matkaan ja majoituksiin liittyen.

Matkan mahdollistavat sponsorimme A-insinöörit Oy, Sweco Finland Oy, Sitowise Oy ja TEK sekä tapahtumaa järjestävä Suomen Tieyhdistys ry!

MITÄ: Lähtö Väylät&Liikenne -tapahtumaan ja hostelli-iltama Hämeenlinnassa!

MISSÄ: Verkatehdas, Paasikiventie 2, Hämeenlinna

MILLOIN: Lähtö aamulla 22.3., paluu iltapäivällä 23.3.

MIKSI: Mielenkiintoisia puheenaiheita, ja kivaa hengailua Linkki-seurassa!

MITÄ MAKSAA: Maksat vain matkat Hämeenlinnaan ja takaisin sekä mahdolliset ruokailut seminaarin jälkeen!

Tapahtumaan liittyvissä (lähtö, majoitus ym.) kysymyksissä ota yhteyttä \@Ainoloviisa

Ilmoittautuneet / Registrants

Joona Aspegren

Matias Säämäki

Matilda Hakumäki

Ilmari Pyykkö

Emilia Suojärvi

Joni PihlajaniemiVarasijalla / In queue

No entries match your request.