Linkin vuosikokous ja Sitowise-excu! // Linkki’s annual meeting and Sitowise-excursion!

[English below]

Sitowise-excursio

Tänä vuonna päästään jälleen Sitowisen tiloihin mielenkiintoiselle excursiolle! Excursio järjestetään tiistaina 29.3. klo 17.00 Espoossa Sitowisen pääkonttorilla.  Paikkoja on 30 nopeimmalle. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 17.3. klo 12.30 ja päättyy tiistaina 22.3. klo 23.59.

Vuosikokous

Vuosikokous järjestetään 29.3. klo 18.00 alkaen Sitowisen tiloissa. Kokouksen lakisääteinen sijainti on Linnoitustie 6 D, Espoo, mutta kokoukseen voi osalistua myös etäyhtetksin. Vuosikokouksen jälkeen on mahdollisuus saunoa. Vuosikokouksessa on tarjoilua, voit ilmoittaa erityisruokavaliosi halutessasi excursion ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on suotavaa myös tarjoilujen mitoittamiseksi.

Yhdistyksen kokouksissa on läsnäolo- ja puheoikeus kaikilla yhdistyksen jäsenillä ja äänioikeus varsinaisilla jäsenillä siten, että jokaisella on yksi ääni. Valtakirjalla ei voi äänestää. Kokouksen päätöksellä voidaan myös yhdistykseen kuulumattomalle henkilölle myöntää läsnäolo- sekä puheoikeus. Mikäli asia mietityttää, voi jäsenyytensä tarkistaa rahastonhoitaja Oskari Nummelinin kautta (oskari.nummelin (a) aalto.fi).

Kokouskutsu ja esityslista lähetetään jäsenille sähköpostitse.

MITÄ: Linkin vuosikokous ja Sitowise-excu!
MISSÄ: Linnoitustie 6 D, Espoo
MILLOIN: 29.3. Excursio klo 17-18.00 ja vuosikokous 18.00->
MIKSI: Koska vuosikokous, Sitowise-excursio ja hyvää ruokaa!
ILMOITTAUTUMINEN: Koskee vain excursiota ja vuosikokouksen erityisruokavalioita! Alkaa to 17.3. klo 12.30 tällä sivulla ja sulkeutuu ti 22.3. klo 23.59

Huom! Ilmoittautuminen koskee vain excursiota. Vuosikokoukseen on vapaa pääsy. Jos haluat ilmoittaa erityisruokavaliosi vuosikokouksen tarjoiluja varten, voit ilmoittaa ne alla olevassa lomakkeessa excu-ilmoittautumisen avauduttua. Ilmoittautuminen on suotavaa myös tarjoilujen mitoittamista varten. Excursiolle voi osallistua ilman että osallistuu vuosikokoukseen, ja vuosikokoukseen voi osallistua ilman että osallistuu excursiolle.

//

Sitowise excursion

Sitowise excursion will be held on 29.3. at 17.00-18.00 in Sitowises head quarters in Espoo. The excursion is held in Finnish. Note that there’s room for the quickest 30! The registration for the excursion will start on 17.3. at 12.30 on this page and closes on 22.3. at 23.59.

Linkki’s annual meeting

The annual meeting will be held on 29.3. at 18.00 at Sitowise premises. The annual meeting is held in Finnish. Statutory location of the meeting will be Linnoitustie 6 D, Espoo. There’s also a possibility to attend the meeting remotely. After the annual meeting, there’s an opportunity for a sauna. There is catering at the annual meeting, you can tell about special diets if you wish with the excursion registration form. Registration is recommended for all to scale the catering.

At the meetings of the association, all members of the association have the right to attend and speak, and the full members have the right to vote, so that everyone has one vote. A proxy cannot vote. By a decision of the meeting, a person who is not a member of the association may also be granted the right to attend and speak. If you’re not sure of your membership status, please don’t hesitate to contact the treasurer Oskari Nummelin (oskari.nummelin (a) aalto.fi).

An invitation to the meeting and an agenda will be emailed to members.

WHAT: Linkki’s annual meeting and Sitowise excursion!
WHERE: Linnoitustie 6 D, Espoo
WHEN: On 29.3., excursion at 17-18.00 and annual meeting 18.00->
WHY: Because annual meeting, Sitowise excursion and food!
REGISTRATION: Opens on 17.3. at 12.30 here (registration is only for the excursion and special diets for annual meeting) and closes on 22.3. at 23.59.

Note! Registration is for the excursion only. It is possible to tell about diet and/or allergies for the catering of the annual meeting in the excursion registration. Registration is also recommended to scale the catering. You can attend the excursion without attending the annual meeting, and you can attend the annual meeting without attending the excursion.

Ilmoittautumisen alkuun aikaa / Time until the registration starts:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Ilmoittautuminen on päättynyt. / The registration has ended.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että luovuttamiasi tietoja käsitellään tapahtumaan liittyvissä asioissa ja että nimesi voidaan julkaista tällä sivulla. Luovuttamiasi tietoja käsiteellään vain tapahtumaan liittyen ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.

//

By submitting the form, you agree that the information you provide will be processed in connection with the event and that your name may be published on this page. The information you provide will only be considered in connection with the event and will be deleted after the event.

Ilmoittautuneet / Registrants

Nimi / NameOsallistun... / I will take part in the

No entries match your request.

Nimi / NameOsallistun... / I will take part in the


Varasijalla / In queue

Nimi / NameOsallistun... / I will take part in the

No entries match your request.

Nimi / NameOsallistun... / I will take part in the