Toiminta

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia liikenne- ja tietekniikasta kiinnostuneiden opiskelijoiden yhdyssiteenä, tutustuttaa jäseniä toisiinsa sekä lisätä ajatusten vaihtoa liikenne- ja tietekniikasta sekä jäsenten kesken että alan ammattilaisten kanssa.

Näin lukee kerhon säännöissä. Käytännössä se tarkoittaa, että järjestämme jäsenillemme joka vuosi useita mielenkiintoisia excursioita, saunailtoja ja muita tapahtumia yhteistyössä alan yritysten ja toisten yhdistysten kanssa. Silloin tällöin sähköpostilistalle saattaa ilmaantua myös vaikkapa työtarjouksia.

Linkki on 20-vuotisen historiansa ajan toiminut Rakennusinsinöörikillan suojissa ja yhdessä sen muiden AA- eli ammattiainekerhojen kanssa. Aalto-yliopiston vuoden 2013 tutkintouudistus muutti kuitenkin tilannetta jonkin verran, ja nykyisin suhteita ylläpidetään myös Maanmittarikillan suuntaan. Lisäksi teemme yhteistyötä Tampereen sisarkerho Liittymän kanssa.

Tapahtumat

Linkillä on monia perinteisiä tapahtumia, jotka järjestetään säännöllisesti:

Näiden lisäksi on luonnollisesti monia harvemmin tarjoutuvia tilaisuuksia! Olemme päässeet mm. vierailemaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja HKL:n metrovarikolla, katsomaan kadunrakennusta suljetulla alueella ja seuraamaan jääkiekkoa sponsorin piikkiin.

Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta, liity jäseneksi vaikka heti!

Kiitämme toimintamme tukemisesta:

RILA-InsinööritCivilpointDestiaFinnmap InfraFlouLineaProxionAFRYRambollSitowiseSwecoWeladoWSP