Linkin kuvakilpailu

Oletko valokuvaamisen, liikennevälineiden tai peräti molempien ystävä? Nyt on luvassa koronaturvallista ohjelmaa, nimittäin Linkin huikea kuvakisa! Kilpailun ideana on korvata jo legendaarisiksi muodostuneet nykyiset nettisivujen taustakuvat; uudet nettisivut – uudet kuvat! Vinkkinä kuvaamiseen: taustakuvissa arvostetaan mahdollisimman monen eri liikennevälineen näkymistä, myös kuvat liikenneinfrasta ovat toivottuja.

Kilpailun tuomaristo, joka koostuu osasta Linkin hallituslaisia, valitsee 5-10 kuvaa finalisteiksi. Kaikki finalistikuvat pääsevät Linkin uusien nettisivujen taustakuviksi, ja lisäksi järjestetään äänestys parhaasta finalistikuvasta. Parhaan kuvan ottajalle on luvassa n. 50 euron arvoinen yllätyspalkinto. Ota siis kamera heti käteen! 

Voittaja julkaistaan elokuussa Nokkakolari-kesätapahtumassa. Kuvia voi lähettää 11.7. asti joko tällä sivulla tai kilpailun Telegram-bottia @kuvakisa hyödyntäen. Kukin osallistuja saa lähettää maksimissaan 10 valokuvaa, ja kuvat voivat olla myös aiemmin kuin vuonna 2021 otettuja. Osallistua saavat kaikki Linkin varsinaiset jäsenet pois lukien kilpailun tuomaristo.